divendres, 28 de setembre del 2012

REUNIÓ CONJUNTA

La Junta de l’AMPA i la direcció del centre convoquen una assemblea extraordinària el proper dimarts 2 d’octubre a les 19:30h. al Centre de Primària en Joanot Martorell per tractar el tema de la carmanyola (“fiambrera”) al menjador.

dimecres, 26 de setembre del 2012

CANVI HORARI AMPA A PARTIR D'OCTUBRE

Us informem que a l'octubre l'horari de l'Ampa serà el següent:
Dilluns i Dimecres de 9h a 10h a l'edifici de Primaria.

dimecres, 19 de setembre del 2012

DESCOMPTES I AVANTATGES

Pertànyer a l'AMPA del CEIP Cervantes té molts avantatges, entre les quals es troben els DESCOMPTES que ens ofereixen les següents empreses col · laboradores, amb el simple gest de mostrar el nostre carnet.

  • LIBRERIA AUSIÀS, mantindrà l'IVA del material escolar al 4% durant el present curs escolar i ens ofereix un descompte d'un 5% en els seus articles.
  • DEPORTES EVA, ofereix una 10% de descompte en la compra de qualsevol producte de temporada.
  • ELENA ORTIZ ESPAI DENTAL, en Av. Francesc Tàrrega, 35 B Entresòl 3, va a col ·laborar amb descomptes, promocions i xerrades a l'ESCOLA DE PARES.
  • AMPARO COSTA, en Av. Francesc Tàrrega, ens ofereix un descompte del 10% en la seua col·lecció de temporada.

GRUPS D'EXTRAESCOLARS COMPLETS

Us informem que em cobert la quota màxima de xiquets en les següents activitats extraescolars (12-13h), per tant, em tancat l'admissió als grups de:

  • teatre
  • judo
  • anglès
  • aeròbic (dimarts i dijous)

dijous, 6 de setembre del 2012

ACTIVITATS CURS 2012-2013

Ací teniu un llistat de la roba que podeu encarregar i adquirir a la nostra oficina, a l'edifici de Primària al carrer Joanot Martorell. (Es recorda a tots els pares que la roba es pagarà en efectiu i en el moment de l'encàrrec).

Comunicar també que, en breu, se'ls facilitarà als alumnes una circular amb les activitats que l'AMPA oferirà en aquest curs 2012-2013:
  • AULA DE MATÍ
  • AULA DE 12:00h-13:00h
  • AULA DE VESPRADA
(descomptes per les famílies nombroses en aquestes activitats)

Recordeu que per poder apuntar-se a aquestes activitats, a més de beneficiar-se dels preus de la roba esportiva heu de pertànyer a l'associació, és a dir, haver abonat la quota anual, que és de 20€ per família.



dimecres, 5 de setembre del 2012

US DONEM LA BENVINGUDA

L'AMPA del CEIP Cervantes us dóna a tots la benvinguda al present curs escolar 2012-2013.

Us recordem que, aquest mes de setembre, ens trobareu cada dia, en horari de 09:00 a 11:00 h., al centre de Primària, situat al carrer Joanot Martorell (més concretament, al passadís on està Direcció).
Ja podeu encarregar i recollir les bates, la roba esportiva, apuntar als xiquets, si ho necessiteu, a l'aula matinera i/o vespranera, així com a les activitats extraescolars de matí i de vesprada, després d'abonar la quota anual de l'AMPA, 20 € per família.

El nostre correu electrònic és: ampacervantesvila@gmail.com