divendres, 30 de novembre del 2012

Suscripció al blog de l'AMPA

Us recordem que podeu subscriure-vos, de forma gratuïta, al blog de l'AMPA i així rebreu totes les notícies que anem publicant al blog. Només cal indicar el vostre correu electrònic.
Més informació clicant ací

Escola de pares - Continuació xarrada Educar i estimar

El proper dimarts 4 de desembre, a les 15:15h., continuem amb la xarrada "Educar i estimar.La clau de les Relacions amb nostres fills", impartida per la psicòloga Xelo Balaguer.
Us esperem a l'edifici de Primària, al Taller (1r pis, pujant per la escala entre consergeria i secretaria).

dilluns, 26 de novembre del 2012

MENU MENJADOR DESEMBRE

Encara que el menjador no és competència de l'AMPA, vam pensar en sol · licitar a la Direcció del nostre centre que ens facilités, tots els mesos, el menú del menjador. La idea era poder penjar aquest menú al nostre blog i així possibilitar la consulta d'aquest en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. La Direcció ha accedit i ací el teniu. Puntualment, a la vostra esquerra, tindreu l'enllaç mensual corresponent . (en valencià i en castellà)

dimecres, 21 de novembre del 2012

DOCUMENTACIÓ EXTRA XARRADA "COM AJUDAR A ESTUDIAR ALS NOSTRES FILLS"

Dimarts passat (13 de novembre) va tindre lloc una xarrada molt interessant al CEIP Botànic Calduch, oferida per la FAPA i que tenia com a ponent a en Ferran Martínez (psicòleg i educador social). El tema tractat va ser "Com ajudar a estudiar als nostres fills". En Ferran es va oferir a proporcionar-nos més informació al voltant del tema exposat i ací la teniu, a la vostra disposció, als següents enllços

divendres, 16 de novembre del 2012

SUSCRIPCIÓ AL BLOG

Aquest blog té la intenció de facilitar al màxim la relació-comunicació entre pares/mares i l'AMPA del CEIP Cervantes des de qualsevol punt.
Per incrementar aquest contacte, al nostre blog vos facilitem una eina de subscripció (afortunadament és gratuïta i la proporciona Google, però cal subscriure's des de un ordinador, perquè no funciona des de tots els mòbils ni totes les tablets). Amb aquest servei estareu al corrent de reunions, xarrades, tallers, festes i altres qüestions relacionades amb l'AMPA, perquè vos arribaran les noticies al vostre email.
Quan penjem una notícia al blog, se vos notificarà, dins de les 24 h. posteriors a la introducció de l'entrada, al vostre correu. Intentaré explicar el procediment de subscripció de forma senzilla.

<------- Mireu a l'esquerra del blog i observareu un apartat anomenat email on rebre les novetats del blog?, seguit d'un requadre on posa E-mail address ... i un botó etiquetat com Submit.
Només cal introduir l'e-mail on voleu rebre les notícies en el requadre i després prémer el botó de subscripció (Submit). A continuació se us informarà que vos arribarà al citat correu electrònic un mail d'acceptació de la subscripció (ho senc però està en anglès, però és el que hi ha). Per controlar la subscripció, apareixerà una pantalla on demana que fiqueu el texte que apareix i premeu Submit.
Rebreu un correu tindrà com Asunto Activate major email subscription to AMPA CEIP CERVANTES i com Remitente FeedBurner Email Subscriptions. (o simil.lar)
Simplement heu de clicar sobre l'enllaç que hi apareix (http://feedburner.google.com/fb/a/mailconfirm? .... i sol anar en blau) per donar el vostre consentiment i ja està.

Espere que utilitzeu la subscripció i que vos siga de molta utilitat. Si teniu algun problema técnic (vos falten llibreries, java no actualitzat, etc), envieu el vostre mail al correu de l'AMPA indicant que voleu suscriure-vos al blog i vos adjuntarem en breu.

dijous, 15 de novembre del 2012

TALLER DE SALUT BUCODENTAL INFANTIL

Des de l'AMPA es vol informar i reforçar hàbits saludables per als nostres fills, com ara la salut bucodental. Per això, es proposa una xarrada teòrico-pràctica al respecte, el proper dimarts 20 de novembre a les 17:30 a l'edifici de primària del carrer Joanot Martorell. Convidem a la clínica Elena Ortiz Espai Dental, per tal d'exposar aquest tema.
Si voleu més informació al respecte, cliqueu ací.
Es prega confirmació d'assistència per temes de aforo.

Aprofitem aquest moment per recordar als pares dels xiquets de primària, que utilitzen el servei de menjador, que poden rentar-se les dents després de dinar. Igual que les educadores del menjador els recorden l'acció de rentar-se les mans abans i després de dinar, també els indiquen que han de rentar les dents després de dinar, sent aquest últim un acte voluntari.. (Se suposa que els xiquets de primària tenen suficient autonomia personal per netejar sols les dents, sense supervisió.)
L'escola té habilitada una prestatgeria al menjador on poden deixar el necesser (on portaran raspall de dents, pasta dentífrica i tovallola de mà). Es molt important que estigua tot degudament etiquetat amb el nom del xiquet.
Es prega als pares que recordeu als xiquets, continuament, les normes higièniques básiques i la importancia de:
  1. Que tenen que rentar-se tots els dies les dents i 'convidar' els seus companys al mateix.
  2. Que no s'intercanvien els raspalls
  3. Que en el cas que els caigua a terra el raspall, per dur a casa per poder-lo esterilitzar
  4. Que atès que, després del raspallat, el raspall de dents es guarda humit al necesser, seria convenient que els DIVENDRES el duguen a casa per tal de realitzar les tasques d'esterilització de necesser i del raspall corresponents, intentant així evitar al màxim els problemes que poden comportar aquestes humitats.



MÉS ACTIVITATS ANGLES EXTRAESCOLARS - BLA BLA BLA

Bla, bla, bla ens ha enviat més activitats d'anglés relacionades amb els animals.
empty farm yard colouring page
animals 1
animals 2
crossword
playcards
hedgehog cut and paste

diumenge, 11 de novembre del 2012

RECORDATORI XARRADA FAPA

Recordeu que el dimarts, 13 de novembre, tindrà lloc la xarrada de la FAPA COM AJUDAR A ESTUDIAR ALS NOSTRES FILLS (més informació).

BLA, BLA, BLA ENLLAÇOS - ANGLES EXTRAESCOLARS

Com vam quedar en la reunió de divendres, els integrants de Bla bla bla ens aniran facilitant enllaços i altra informació perquè els pares puguem compartir amb els xiquets activitats lúdiques en anglès des de casa, seguint les mateixes pautes que en les extraescolars. 

Açí en teniu alguns enllaços:

http://www.youtube.com/watch?v=75p-N9YKqNo (ABC SONG)





Recordeu que si voleu més informació podeu dirigir-vos a 
bla, bla, bla....
Av. Francesc Tàrrega, 32 entl.  Tel. 964 53 02 76
blablablaidiomesitraduccio@gmail.com
Susana: 609 122 740
Paula: 625 212 294

dimarts, 6 de novembre del 2012

REUNIÓ INFORMATIVA EXTRAESCOLARS D'ANGLÉS

Es convoca als pares dels alumnes que utilitzen les activitats extraescolars lúdiques en anglés (de 12 h.-13 h. ó de 17:30 h. - 18:30 h.) a una reunió informativa. Aquesta serà el proper 9 de Novembre, a les 16h., al centre de Primaria al carrer Joanot Martorell.
Es prega la vostra assistència.

dilluns, 5 de novembre del 2012

ESCOLA DE PARES

El dia 6 de novembre per la vesprada, poc després de deixar els xiquets a classe, començaran les xarrades de l'Escola de Pares a l'edifici de Primaria del CEIP Cervantes. En aquestes xarrades, dirigides per psicòlegs, es tractaran temes molt interessants per poder ajudar els nostres fills.
Us esperem a tots.

dijous, 1 de novembre del 2012

COM AJUDAR A ESTUDIAR ALS NOSTRES FILLS

Han convidat als socis de l'AMPA de Cervantes a la xarrada de la FAPA de Castelló "Com ajudar a estudiar als nostres fills" que tindrà lloc a l'escola Botànic Calduch, el dia 13 de novembre, dimarts, a les 19 h., a l'Aula de Música. Per assistir, cal fer la inscripció on-line a: www.escolademaresipares.com

El ponent de la xarrada serà en Ferran Martínez (psicòleg i educador social) i tractarà propostes per ajudar a millorar el rendiment escolar dels xiquets en edad escolar.

D'altra banda, a l'AMPA de Botànic, quan hi han assemblees o xarrades com aquesta, els socis poden deixar als seus fills a la Ludoteca Jocs. Vos informem que podeu deixar també als vostres fills a la Ludoteca Jocs, C/ Corts Valencianes, 48, entresòl 2, tel. 964 52 56 98, a/e: ludotecajocsech@hotmail.com. El preu són 4 euros/hora.