dilluns, 29 d’abril del 2013

COM EM PUC SUSCRIURE AL BLOG?

Feu clic a l'enllaç següent per vore com suscriure-vos al blog de l'AMPA
http://ampacervantesvila.blogspot.com.es/2012/11/suscripcio-al-blog.html

RECORDATORI XARRADA DIMARTS


XARRADA MISCEL·LANEA 'EDUCAR I ESTIMAR'
Xelo i Ana Balaguer


DIMARTS 30 D 'ABRIL
15.15 HORES
EDIFICI PRIMÀRIA ('AULA TALLER')

BEQUES CITD DIPUTACIÓ PENYETA ROJA

Des de la Diputació es convoquen 50 beques per a 5è de primària i un nombre indeterminat de beques per a 6è , 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO (en funció de les vacants) per al Centre d'Iniciació Tècnic Esportiva, situat a Penyeta Roja.


Les proves es realitzaran en la mateixa escola el dimarts 7 de maig (5è i 6è) i el dimecres 8 de maig (1r, 2n, 3r i 4t ESO) a les 10:30 h.



Per accedir a les proves s'ha de presentar el butlletí de notes del present curs escolar (tindre les dues evaluacións aprovades), fotocòpia del SIP i un formulari que es entregarà el dia de la prova amb les dades personals.



Els alumnes d'ESO que vulguen accedir per mitjà de l'expedient federatiu, han d'efectuar el formulari al Col · legi Excma. Diputació i presentar-lo a la Secretaria del mateix abans del 20 de maig.



Les proves seran les següents:
  • Cursa de velocitat de 40m. llisos
  • Llançament de pilota medicinal de 2Kg.
  • Cursa cronometrada de 1000 m.
  • Salt vertical.

Si esteu interessats, per a més informació, toqueu al telèfon 964 359837 extensió 574

JORNADA CONTINUA A INFANTIL I PRIMARIA

Encara que últimament s'ha reflectit en premsa que alguns col · legis de Vila-real han sol · licitat ja la jornada contínua per al proper curs, des de direcció del CEIP Cervantes ens han comunicat que no tenen cap informació de Conselleria, on es reculla cap normativa, sol · licitud, reglament ni cap document al respecte. Si ho hagués, l'AMPA seria informada immediatament i, tot seguit, els pares dels alumnes del centre.

MARXA DE LA COMUNITAT ESCOLAR DE VILA-REAL

L'Ampa de Botànic Calduch en ha fet arribar aquest text i l'Ampa de Cervantes el recolça.

El dia 6 de maig, dilluns, està prevista una marxa de la Comunitat Escolar de Vila-real com a protesta per la supressió de places de mestres de diversos col·legis de Vila-real i, especialment, com a mesura de recolzament a les accions que Concepción Arenal està duent a terme en contra de la supressió d'una de les seues unitats d'Infantil. La supressió d'aquesta unitat serà causa progressiva d'un augment de la ràtio a la resta de col·legis del nostre poble. 


La marxa començarà a partir de les 17 h i les rutes previstes seran les següents:


RUTA 1: Comença Angelina Abad per tota l'Avinguda Francesc Tàrrega fins al Barranquet. Per l'avinguda es van unint Escultor Ortells i Cervantes. A la nova Biblioteca s'uneixen Pío XII, Pascual Nácher i Consolación i, tots junts arriben a Concepción Arenal. 

RUTA 2:  El carrer Calvari serà l'eix principal. Comença Botànic Calduch, es van unint Bisbe Pont, José Soriano, Pintor Gimeno Barón, Carmelitas, Fundació Flors, La Panderola i Sarthou Carreres, fins arribar a Concepción Arenal. 

El punt de trobada del nostre centre serà a les 17:15h., en l'edifici de Joanot Martorell.


Tots els col·legis que participen es concentraran a Concepción Arenal, bé a la Pl. Sant Ferran o bé dins del col·legi, i es llegirà un comunicat.

dijous, 25 d’abril del 2013

CONTINUACIÓ XARRADA 'EDUCAR I ESTIMAR' - MISCEL·LANEA


XARRADA MISCEL·LANEA 'EDUCAR I ESTIMAR'
Xelo i Ana Balaguer


DIMARTS 30 D 'ABRIL
15.15 HORES
EDIFICI PRIMÀRIA ('AULA TALLER')

dimarts, 16 d’abril del 2013

ESTEM A TEMS - TALLER DE MARES I PARES

Aquesta setmana tenim previst una xarrada, el dijous, 18 d'abril, a les 15:15 h, a l'Edifici de Primària, a l'Aula Taller. Aquesta xarrada és continuació de les sessions de 'Pre-adolescència', que ens oferta el psicòleg José Gisbert, dins del taller de mares i pares 'Estem a temps' .
Esteu convidats.

dimarts, 9 d’abril del 2013

BERENAR DE LA FAM A FAVOR DE MANOS UNIDAS

El proper divendres, a partir de les 17:00h., a l'edifici d'Infantil a la Avinguda del Cedre, tindrà lloc el BERENAR DE LA FAM a favor de MANOS UNIDAS. Els tiquets estaran a la venda a partir d'avui, a 2 euros i inclou, com sempre, entrepà i ampolla d'aigua, i després el sorteig de regals.
Vos esperem a tots i agraïm la vostra participaciò en aquesta bona causa.

dilluns, 8 d’abril del 2013

MENU MENJADOR ABRIL

Ja teniu disponible, en l'apartat d'enllaços a l'esquerra, el menú del mes d'abril.

dimarts, 2 d’abril del 2013

TERCERA SESSIÓ ESCOLA PARES I MARES CONSELLERIA

La Direcció del centre ens informa del següent event, que ens presenta la DIRECCIÓ GENERAL D'INNOVACIÓ, ORDENACIÓ I POLÍTICA LINGÜÍSTICA:

El proper dissabte, 20 d'abril de 2013, tindrà lloc la 3ª sessió formativa sobre fills i filles adolescents, a l'ESCOLA DE PARES I MARES a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, .

La xarrada estarà a càrrec del Sr Emilio Calatayud Pérez, Magistrat-Jutge del jutjat de menors nº 1 de Granada.

El termini d'inscripció s'obrirà el dia 10 d'abril al següent enllaç electrònic: http://www.cece.gva.es/relin/es/escuela_padres.htm

Agraïm per endavant el seu interès i col · laboració.