dimecres, 29 de maig del 2013

TALLER 'ESTEM A TEMPS'

Esta semana tenemos previsto una charla, el jueves, 30 de mayo, a las 15:15 h, en el Edificio de Primaria, en el Aula Taller. Esta charla es continuación de las sesiones que nos oferta el psicólogo José Gisbert, dentro del taller de madres y padres 'Estem a temps'.
Están todos invitados.

TALLER 'ESTEM A TEMPS'

Aquesta setmana tenim previst una xarrada, el dijous, 30 de maig, a les 15:15 h, a l'Edifici de Primària, a l'Aula Taller. Aquesta xarrada és continuació de les sessions que ens oferta el psicòleg José Gisbert, dins del taller de mares i pares 'Estem a temps' .
Esteu convidats.

dilluns, 27 de maig del 2013

FESTIVAL ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA

El dijous, 30 de maig, a les 19:30 h., a l'Auditori, tindrà lloc l'actuació dels xiquets que participen en les activitats extraescolars, en les modalitats de teatre, aeròbic i cor. 

Els xiquets han d'acudir a la porta del darrere de l'Auditori, contigua a l'entrada al Conservatori de Música Mestre Goterris, a les 19:00 h amb la roba amb què actuaran.

Per qüestions d'aforament de l'Auditori, es dotarà, a cada xiquet de 6 invitacions per repartir entre els seus familiars (el 'artista' no computa). Aquestes s'hauran de presentar obligatòriament a la porta.

FESTIVAL EXTRAESCOLARES AMPA

El jueves, 30 de mayo, a las 19:30 h., en el Auditorio, tendrá lugar la actuación de los niños que participan en las actividades extraescolares en las modalidades de teatro, aeróbic y coro. 

Los niños que actuen deben acudir a la puerta trasera del Auditorio, contigua a la entrada al Conservatorio de Música Mestre Goterris, a las 19:00h con la ropa con la que actuarán.

Por cuestiones de aforo del Auditorio, se dotará, a cada niño de 6 invitaciones para repartir entre sus familiares y amigos (el 'artista' no computa). Estas se presentarán obligatoriamente en la puerta.


ASAMBLEA GENERAL DEL AMPA

Os comunicamos que el MIÉRCOLES, 29 de mayo, a las 19 horas, se celebrará una Asamblea General de la Asociación de Madres y Padres del CEIP Cervantes en el centro de Primaria, en la calle Joanot Martorell con el siguiente orden del día:
  • Lectura del acta anterior.
  • Uniforme escolar.
  • Fiesta fin de curso.
  • Ruegos y preguntas.
La Junta directiva del AMPA espera contar con su presencia. Gracias.

ASSEMBLEA GENERAL DE L'AMPA

Es comunica que el DIMECRES, 29 de maig, a les 19 hores, se celebrarà una Assemblea General de l'Associació de Mares i Pares del CEIP Cervantes al centre de Primària, al carrer Joanot Martorell amb el següent ordre del dia:
  • Lectura de l'acta anterior.
  • Uniforme escolar.
  • Festa fi de curs.
  • Precs i preguntes.
La Junta directiva de l'AMPA espera comptar amb la vostra presència. Gràcies.









REUNIÓN TEATRO EXTRAESCOLARES

Estimados padres y madres, el próximo lunes 27 de mayo, a las 19:00 h., en el centro de infantil del Cedre, tendrá lugar la reunión informativa para los niños de teatro.

REUNIÓ TEATRE EXTRAESCOLARS

Estimats pares i mares, el proper dilluns 27 de maig, a les 19:00h., al centre d'infantil del Cedre, tindrà lloc la reunió informativa per als xiquets de teatre.

dijous, 9 de maig del 2013

RIPOLLES ENS VISITA A INFANTIL

El pintor i escultor, Juan García Ripollés, també conegut com Ripo o el Beat Ripo, ha visitat el nostre centre de Infantil, posant amb això el punt final al projecte que porta el seu nom i que recull la seua vida i obra. Els xiquets, que tant han treballat aquests mesos, s'han quedat bocabadats al contemplar davant seu tan extraordinari i carismàtic personatge, sobretot quan ha pintat un quadre davant d'ells. Els xiquets li han donat una calorosa benvinguda, li han obsequiat amb un ram de romaní, amb poesies i cançonetes, li han preguntat sobre la seua obra i han quedat encantats de que l'artista valorés els seus 'petites obres d'art' quan ha recorregut les diferents exposicions. Segur que d'aquesta traiem algun futur artista.









RIPOLLES HA VISITADO NUESTRO CENTRO DE INFANTIL

El pintor y escultor, Juan García Ripollés, también conocido como Ripo o Beato Ripo, ha visitado nuestro centro de infantil, poniendo con ello el broche final al proyecto que lleva su nombre y que recoge su vida y obra. Los niños, que tanto han trabajado estos meses, se han quedado boquiabiertos al contemplar ante sí a tan extraordinario y carismático personaje, sobre todo cuando ha pintado un cuadro ante ellos. Los niños le han dado una calurosa bienvenida, le han obsequiado con un ramo de romero, con poesías y cancioncillas, le han preguntado sobre su obra y han quedado encantados de que el artista valorara sus 'pequeñas obras de arte' cuando ha recorrido las diferentes exposiciones. Seguro que de esta sacamos algún futuro artista.









dimecres, 8 de maig del 2013

BON VIATGE I ENDAVANT, CAMPIONS

Com tots els anys per aquestes dates, l'AMPA premia la fidelitat dels seus associats. Aquesta setmana s'ha fet entrega als alumnes de sisè curs, els pares o tutors dels quals han pertangut a l'associació durant tot els anys del recorregut escolar del menor, d'una maleta perquè la puguen gaudir en el seu anhelat i merescut viatge de fi de curs .
Aprofitem el blog per donar les gràcies als familiars per confiar en l'Associació de Mares i Pares del CEIP Cervantes, per felicitar als 'pre-adolescents' per haver finalitzat Primària, per animar-los perquè puguen afrontar amb èxit la següent etapa escolar i desitjant-los que s'emporten un bon record del seu pas pel centre.

BUEN VIAJE Y ADELANTE, CAMPEON@S

Como todos los años por estas fechas, el AMPA premia la fidelidad de sus asociados. Esta semana se ha hecho entrega a los alumnos de sexto curso, cuyos padres o tutores han pertenecido a la asociación durante todo los años del recorrido escolar del menor, de una maleta para que la puedan disfrutar en su anhelado y merecido viaje de fin de curso.
Aprovechamos el blog para dar las gracias a los familiares por confiar en la Asociación de Madres y Padres del CEIP Cervantes, para felicitar a los 'pre-adolescentes' por haber finalizado Primaria, para animarles para que puedan afrontar con éxito la  siguiente etapa escolar y deseándoles que se lleven un buen recuerdo de su paso por el centro.

AMPA - COLOR DE LES FLORS DE L'OFRENA DE SANT PASQUAL

Les xiquetes que vulguen eixir amb l'AMPA a l'ofrena de Sant Pasqual el dia 16 de maig, han de portar un ram amb 4 clavells blancs, ja que es confeccionarà un tapís i ens han indicat que aquest ha de ser obligatòriament el nostre color.

AMPA - COLOR DE LAS FLORES EN LA OFRENDA DE SANT PASQUAL

Las niñas que deseen salir con el AMPA a la ofrenda de San Pascual el día 16 de mayo, debe llevar un ramo con 4 claveles blancos, ya que se confeccionará un tapiz y nos han indicado que este debe ser obligatoriamente nuestro color.

dilluns, 6 de maig del 2013

ESCOLETA DE VACACIONES DE SANT PASQUAL 2013

Como todos los años, la junta directiva del AMPA del CEIP Cervantes ha preparado una serie de actividades para cubrir las vacaciones de fiestas de San Pascual. Se desarrollarán los días 13-14-15-16 de mayo en el edificio de infantil en la Avd. del Cedre.

Si necesitáis este servicio, debéis apuntar a los niños en el centro de la Avd. del Cedre, de 17h. a 19h o en el AMPA, en horas de oficina (lunes y miércoles de 9 a 10h) o bien mediante nuestro correo electrónico ampacervantesvila@gmail.com

El formato que seguiremos será:
  • De 9 a 9:30 h. - JUEGOS Y LECTURA.
  • De 9:30 a 10:30 h. - ACTIVIDADES LÚDICAS EN INGLÉS.
  • De 11 a 12 h. - ACTIVIDADES (MAGIA, AJEDREZ, CORO).
  • De 12 a 13 h. - JUEGOS EN EL PATIO.
  • De 13 a 14 h. - JUEGOS DE MESA.
Los precios serán los siguientes:

  • De 9 a 13 h., todos los días ofertados - 30 €
  • De 9 a 14 h., todos los días ofertados - € 40
  • De 9 a 13 h., un día suelto - 10 €
  • De 9 a 14 h., un día suelto - € 15
Importante: se necesita un mínimo de 10 alumnos para realizar la actividad.

ESCOLETA DE VACANCES DE SANT PASQUAL 2013

Com tots els anys, la junta directiva de l'AMPA de Cervantes ha preparat una sèrie d'activitats per que ja s'acosten les vacances de festes de Sant Pasqual. Es desenvoluparan els dies 13-14-15-16 de maig a l'edifici d'infantil a l'Avd. del Cedre.

Si necessiteu aquest servei, heu d'apuntar als xiquets en el centre de Avd. del Cedre, de 17h. a 19h o en l'AMPA, en hores d´oficina (dilluns i dimecres de 9h a 10h) o bé pel nostre correu electrònic ampacervantesvila@gmail.com

El format que seguirem serà: 

De 9 a 9:30 hores – JOCS I LECTURA. 
De 9:30 a 10:30 hores- ACTIVITATS LÚDIQUES EN ANGLÉS. 
De 11 a 12 hores – ACTIVITATS(MÀGIA ,ESCACS, COR). 
De 12 a 13 hores – JOCS AL PATI. 
De 13 a 14 hores- JOCS DE TAULA. 

Els preus serán els següents:

De 9 a 13 hores tots els dies ofertats – 30€ 
De 9 a 14 hores tots els dies ofertats – 40€ 
De 9 a 13 hores un dia solt – 10€ 
De 9 a 14 hores un dia solt – 15€ 

Important: es necessita un mínim de 10 alumnes per a fer l´activitat.

OFRENA SANT PASQUAL 2013

Com sempre, l'AMPA prepara l'eixida, dels alumnes del CEIP CERVANTES que ho desitgen, a l'ofrena de Sant Pasqual del proper 16 de maig.
El punt de trobada serà al carrer Ecce Homo (prop de la Policia Nacional), entre les 17:45 - 18:00 h. Aquells que desitgeu que els vostres fills participen, cal que aneu bé amb vestit regional o bé vestits de penya (samarreta preferentment blau marí, de l'AMPA, faixa i texans).
Les xiquetes amb un ramet de clavells, d'un mínim de 4 unitats. (en breu vos informarem del color) i els xiquets amb el 'garbonet' de llenya.
Vos esperem.

OFRENDA SANT PASQUAL 2013

Como siempre, el AMPA prepara la salida, de los alumnos del CEIP CERVANTES que lo deseen, a la ofrenda de Sant Pasqual del próximo 16 de mayo.
El punto de encuentro será en la calle Ecce Homo (cerca de la Policia Nacional), entre las 17:45 - 18:00 h. Aquellos que deseeis que vuestros hijos participen, teneis que acudir bien con traje regional o bien vestidos de peña (camiseta preferentemente azul marino, del AMPA, faja i vaqueros).
Las niñas con un ramito de claveles, de un mínimo de 4 uds. (en breve os informaremos del color) y los niños con el 'garbonet' de leña.
Os esperamos.

L'ARTISTA RIPOLLES VISITA CERVANTES INFANTIL

El proper dimecres 8, a les 15:00 h. ens visitarà Ripollès. La benvinguda es la donarem al pati, de manera que els familiars dels xiquets que desitgen acudir, el podran veure des de la tanca, sense problemes.

EL ARTISTA RIPOLLES VISITA CERVANTES INFANTIL

El miércoles 8, a las 15:00h. nos visitará Ripollés.  La bienvenida se la daremos en el patio, por lo que los familiares de los niños que deseen acudir podrán verlo desde la valla, sin problemas.

dimecres, 1 de maig del 2013

BLOG BILINGÜE VALENCIÀ - CASTELLÀ

Como se solicitó en la última reunión del AMPA, vamos a intentar (si las cuestiones de tiempo no nos lo impiden) llevar un blog bilingüe VALENCIÀ - CASTELLÀ para acercar, aún más, las noticias del AMPA a la comunidad escolar del CEIP Cervantes.

Como por defecto carga donde están todas las entrades (valenciano y castellano) si queremos filtrar la redundancia creada deberemos clicar en el menú que indica ENTRADAS EN CASTELLANO.

BLOG BILINGÜE VALENCIÀ - CASTELLÀ

Com es va demanar en l'última reunió de l'AMPA, intentarem (si les qüestions de temps no ens ho impedeixen) portar un bloc bilingüe VALENCIÀ - CASTELLÀ per apropar, encara més, les notícies de l'AMPA a la comunitat escolar del CEIP Cervantes.
Com per defecte carrega on estàn totes les entrades (valencià i castellà) si vols filtrar la redundancia, cliqueu en el menú que indica ENTRADES EN VALENCIÀ.

PERIODO PARA SOLICITAR PLAZA ESCOLAR

Desde el 8 hasta el 21 de mayo comienza el periodo para solicitar plaza escolar en el CEIP Cervantes de Vila-real. A partir del día 2 de mayo tendrán a su disposición en el edificio de Primaria (calle Joanot Martorell, 7) el modelo para este menester.

JORNADA DE PUERTAS ABIERTAS

El próximo 3 de mayo, desde las 15:30 h. hasta las 18h. tendrá lugar la jornada de puertas abiertas en el CEIP Cervantes.

MENU MES DE MAYO

Ya tenéis a vuestra disposición el menú del mes de mayo del comedor escolar.

MENU MES DE MAIG

Ja teniu a la vostra disposicíó el menú del mes de maig del menjador escolar.

PERÍODE PER A SOL·LICITAR PLAÇA ESCOLAR

Des del 8 fins al 21 de maig comença el període per a sol·licitar plaça escolar en el CEIP Cervantes de Vila-real. A partir del dia 2 de maig tindeu a la vostra disposició en l'edifici de Primària (carrer Joanot Martorell, 7) el model per aquest menester.

JORNADA DE PORTES OBERTES

El proper 3 de maig, des de les 15:30h. fins les 18h. es desenvoluparà la jornada de portes obertes al CEIP Cervantes.