dimecres, 23 d’octubre del 2013

HUELGA GENERAL DE LA ENSEÑANZA

Como os han informado, el jueves 24 de octubre está convocada una huelga general de la ENSEÑANZA, convocada por la Plataforma Pública Estatal (profesorado, padres, estudiantes y personal no docente).

En nuestra escuela habrá servicios mínimos.

Podéis encontrar más información en la web de la FAPA

VAGA GENERAL DE L'ENSENYAMENT

Com vos han informat, el dijous 24 d'octubre està convocada una vaga general de l'ENSENYAMENT, convocada per la Plataforma Pública Estatal (professorat, pares, estudiants i personal no docent). 
La nostra escola tindrà serveis mínims.

Teniu més informació a la web de la FAPA

dimarts, 22 d’octubre del 2013

TRASLLAT DE DATA DEL TALLER 'ESTEM A TEMPS'

A causa de la convocatòria de vaga general d'educació del proper dijous, 24 d'octubre, s'ha decidit traslladar el taller 'ESTEM A TEMPS' de l'ESCOLA DE PARES al dijous de la següent setmana, 31 d'octubre.
El taller es realitzarà a les 15:15 h. a l'aula taller de l'edifici de Primària.

TRASLADO DE FECHA DEL TALLER 'ESTEM A TEMPS'

Debido a la convocatoria de huelga general de educación del próximo jueves, 24 de octubre, se ha decidido trasladar el taller 'ESTEM A TEMPS' de la ESCOLA DE PARES al jueves de la siguiente semana, 31 de octubre. 
El taller se realizará a las 15:15h. en el aula taller del edificio de Primaria.

dilluns, 21 d’octubre del 2013

TALLER 'ESTEM A TEMPS' - ESCUELA DE PADRES

El jueves, 24 de octubre, a las 15:15 h., en el aula taller del edificio de Primaria ( Joanot Martorell ) tenemos la primera charla con el psicólogo José Gisbert Tío en el taller ' ESTEM A TEMPS': " 10 reglas de oro para educar sin riesgo" .

Durante el curso presente , este taller mensual, se desarrollarán, generalmente, el 3º jueves de cada mes.

Que se pretende con el taller 'ESTEM A TEMPS' ?

En 2005 la Unidad de Prevención Comunitaria ( UPC ) inició un proyecto educativo para prevenir el consumo precoz de drogas, ayudando a madres y padres para que incorporen en la crianza de sus hijos desde el primer año de escolarización un estilo educativo que funcione como factor de protección de las drogodependencias .

En colaboración con los directores de las escuelas públicas de Vila-real, la UPC une en grupos formativos a madres y padres que están educando hijos de edades similares, e inicia con ellos a principio de cada curso escolar los talleres de madres y padres Estamos a tiempo .

El formato es sencillo : una vez al mes , en cada grupo se imparte una sesión dirigida por el técnico de la UPC en que se dota a los padres y madres de las herramientas educativas y de convivencia necesarias dirigidas a promover en el hogar actitudes y estilos de vida saludables , y también a potenciar en los hijos una serie de habilidades que reducen el riesgo de que en el futuro se implican en el consumo de drogas .

Está demostrado que hay una serie de habilidades , capacidades y actitudes que influyen a la hora de decidir probar las drogas y de acabar teniendo problemas con ellas cuando llega la adolescencia . Si desde muy pequeño @ , el niño @ se le educa en la adquisición y desarrollo de estas capacidades , su personalidad será lo suficientemente fuerte como para no ver involucrado en drogas ni en otros comportamientos que le causan daño a su salud física, psicológica y / o social ( violencia , anorexia , obesidad , bullying , sectas , etc . ) .

TALLER 'ESTEM A TEMPS' - ESCOLA DE PARES

El dijous, 24 d'octubre, a les 15:15h., a l'aula taller de l'edifici de Primària (Joanot Martorell) tenim la primera xarrada amb el psicòleg José Gisbert Tío en el taller 'ESTEM A TEMPS': "10 regles d'or per a educar sense risc".

Durant el curs present, aquest taller mensual, es desenvoluparan, generalment, el 3r dijous de cada mes.

Què es preten amb el taller 'ESTEM A TEMPS'?

El 2005 la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) va iniciar un projecte educatiu per previndre el consum precoç de drogues, ajudant a mares i pares perquè incorporen en la criança dels seus fills des del primer any d'escolarització un estil educatiu que funcione com a factor de protecció de les drogodependències.

En col · laboració amb els directors de les escoles públiques de Vila-real, la UPC unix en grups formatius a mares i pares que estan educant fills d'edats similars, i inicia amb ells a principi de cada curs escolar els tallers de mares i pares Estem a temps.

El format és senzill: un cop al mes, en cada grup s'impartix una sessió dirigida pel tècnic de la UPC en què es dota als pares i mares de les eines educatives i de convivència necessàries dirigides a promoure a la llar actituds i estils de vida saludables, i també a potenciar en els fills una sèrie d'habilitats que reduixen el risc que en el futur s'impliquen en el consum de drogues.

Està demostrat que hi ha una sèrie d'habilitats, capacitats i actituds que influixen a l'hora de decidir provar les drogues i d'acabar tenint problemes amb elles quan arriba l'adolescència. Si des de ben xicotet@, al xiquet@ se l'educa en l'adquisició i desenvolupament d'aquestes capacitats, la seua personalitat serà prou forta com per no veure involucrat en drogues ni en altres comportaments que li causen dany a la seua salut física, psicològica i / o social (violència, anorèxia, obesitat, bullying, sectes, etc.).

divendres, 11 d’octubre del 2013

DESCARGAR/CONSULTAR MENÚ COMEDOR ESCOLAR

Para poder acceder a la página del Intur y descargar el menú del comedor escolar hay que entrar en la página www.inturcolectividades.com e introducir el siguiente usuario y contraseña.
  • USUARIO: cervantes i-ii
  • CONTRASEÑA: cervantesvila0202

DESCARREGAR/CONSULTAR MENU MENJADOR

Per a poder accedir a la pàgina de l'Intur i descarregar-vos el menú del menjador escolar cal entrar a la pàgina www.inturcolectividades.com i introduir el següent usuari i contrasenya.
  • USUARI: cervantes i-ii
  • CONTRASENYA: cervantesvila0202

ASAMBLEA DEL AMPA DEL CEIP CERVANTES

El próximo martes, 15 de octubre, a las 19:00 h., en el edificio de Primaria (centro de Joanot Martorell), celebraremos la primera la asamblea del AMPA del curso 2013/2014.
Los puntos a tratar son:

  • Información de los uniformes de El Corte Inglés
  • Escuela de padres y madres 2013/2014
  • Blog del Ampa
  • Ruegos y preguntas


Se ruega vuestra asistencia. Gracias.

ASSEMBLEA GENERAL AMPA CEIP CERVANTES

El proper dimarts, 15 d'octubre, a les 19:00h., a l'edifici de Primària (centre de Joanot Martorell), celebrarem la primera l'assemblea de l'AMPA del curs 2013/2014.
Els punts a tractar són:

  • Informació dels uniformes de El Corte Inglés
  • Escola de pares i mares 2013/2014
  • Blog de l'Ampa
  • Precs i preguntes

Es prega la vostra assistència. Gràcies.

dijous, 3 d’octubre del 2013

CLASSES D'ANGLÈS PER A PARES I MARES

Recordar que l'Ampa ha posat en marxa un grup d'anglès per a pares i mares, dos dies entre setmana (dilluns i dimecres de 15:30 a 16:30 h). El preu és de 20 €, les classes ja han començat, però encara està oberta la inscripció per si algun endarrerit s'anima.

CLASES DE INGLÉS DE ADULTOS

Recordar que el Ampa ha puesto en marcha un grupo de inglés para papás y mamás, dos días entre semana (lunes y miércoles de 15:30 a 16:30 h). El precio es de 20 €, las clases ya han comenzado, pero aún está abierto la inscripción por si algún rezagado se anima.

MODIFICACIÓN AL XANDALL

Seguint els vostres suggeriments, hem sol · licitat al nostre proveïdor de roba esportiva que modifique el pantaló de xandall, ara tenim un nou model més estret de cama. A més s'ha millorat la samarreta de mànega curta blanca seriegrafiada, per un cotó de més qualitat, ara ja no quedará tan ampla ni tan curta quan es rente.

MODIFICACIONES EN EL CHANDAL

Siguiendo vuestras sugerencias, hemos solicitado a nuestro proveedor de ropa deportiva que modifique el pantalón de chandal, con lo cual tenemos un nuevo modelo más estrecho de pierna. Además se ha mejorado la camiseta de manga corta blanca seriegrafiada, por un algodón de más calidad, por lo que ya no queda tan ancha ni tan corta cuando se lava.

dimarts, 1 d’octubre del 2013

UNIFORME ESCOLAR

L'Ampa vol informar dels proveïdors de l'uniforme escolar i els descomptes que aquests ofereixen, sent els pares els que decideixen on, quan i com adquirir-los.

LAMPO
Camí Vell d'Onda, 12, Nave 5
Vila-real
Tel: 964526814
Ofereix un descompte del 10% sobre el preu estipulat en l'etiqueta, presentant el carnet de soci de l'AMPA.

EL CORTE INGLÉS
Passeig de Morella, 1
Castelló
Tel: 964344150.
Ofereixen durant tot l'any un 20% sobre el preu estipulat en l'etiqueta.

UNIFORME ESCOLAR

El Ampa quiere informar de los proveedores del uniforme escolar y los descuentos que estos ofrecen, siendo los padres quienes decidan donde, cuando y como adquirirlos.

LAMPO
Camino Viejo de Onda, 12, Nave 5
Vila-real
Tel.: 964 526 814
Ofrece un descuento del 10% sobre el precio estipulado en la etiqueta presentando el carnet de socio del Ampa.

EL CORTE INGLÉS
Paseo de Morella, 1
Castellón
Tel.: 964 344 150.
Ofrecen durante todo el año un 20% sobre el precio estipulado en la etiqueta.

CANVI EN L'HORARI D'ATENCIÓ DE L'AMPA

Des de l'1 d'octubre fins nova comunicació, l'horari d'atenció de l'Ampa serà de dilluns a divendres de 9h a 10h.

CAMBIO DEL HORARIO DE ATENCIÓN DEL AMPA

Desde el 1 de octubre hasta nueva comunicación, el horario de atención del Ampa será de lunes a viernes de 9h a 10h.