dilluns, 24 de novembre del 2014

ESCUELA DE NAVIDAD

Como ya se acercan las vacaciones de Navidad, la Junta Directiva junto con "CLUB PATÍ VILLARREAL" hemos preparado una serie de actividades para estos días, que se desarrollarán el 23-24-29-30-31 de diciembre y el 2 y 5 de enero.

La escuela de Navidad se hará en el centro de Joanot Martorell.

PRECIOS:

- TODO € 60.

- DÍA SUELTO 10 €.

- EXCURSIÓN BIOPARC 30 €.

En caso de necesitar este servicio deben apuntar a los niños en el centro de Joanot Martorell en horas de oficina (de lunes a viernes de 9h a 10h), antes del día 17 de diciembre o también se pueden apuntar a través de nuestro correo electrónico ampacervantesvila@gmail.com

El horario de las actividades está en el siguiente enlace NADALS EN PATÍNS

ESCOLETA DE NADAL

Com ja s'acosten les vacances de NADAL, la Junta Directiva junt amb “CLUB PATÍ VILA-REAL” hem preparat una sèrie d'activitats per aquests dies, que es desenvoluparan els dies 23-24-29-30-31 de desembre i el 2 i 5 de gener.
L´escola de Nadal es farà en el centre de Joanot Martorell. 


PREUS:
- TOT 60€.
- DIA SOLT 10€.
- EXCURSIÓ BIOPARC 30€.



En cas de necessitar aquest servei heu d'apuntar als xiquets en el centre de Joanot Martorell en hores d´oficina (de dilluns a divendres de 9h a 10h), abans del dia 17 de desembre o també es poden apuntar mitjantjant el nostre correu electrònic ampacervantesvila@gmail.com



L´horari de les activitats està a l'enllaç següent NADAL EN PATINS 

dilluns, 17 de novembre del 2014

CONFERENCIA MIQUEL CALÇADA

En Miquel Calçada invita a los socios del Ampa, que así lo deseen, a la siguiente conferencia




XARRADA MIQUEL CALÇADA

En Miquel Calçada convida als socis de l'Ampa que ho desitgen a la següent xarrada

 


dimecres, 12 de novembre del 2014

AMPLIACIÓN SESIONES DE IOGA

Se amplían las sesiones semanales del taller de yoga, meditación, paz interior y relajación, que a partir del miércoles 12 de noviembre pasa a realizarse todos los MIÉRCOLES y VIERNES en el gimnasio del edificio de primaria, a las 15:30h.
Llevad ropa cómoda, toalla y ... a disfrutar

AMPLIACIÓ SESSIONS DEL TALLER DE IOGA

S'amplien les sessions setmanals del taller de ioga, meditació, pau interior i relaxació, que a partir del dimecres 12 de novembre passa a realitzar-se tots els DIMECRES i DIVENDRES al gimnàs de l'edifici de primària, a les 15: 30h.
Porteu roba còmoda, tovallola i ... a gaudir!!

dijous, 6 de novembre del 2014

CURS UNED "Seguretat i bon ús de les xarxes socials. Com prevenir el menor "

Vos remetem informació, que ens ha proporcionat la UNED, del curs d'extensió universitària "Seguretat i bon ús de les xarxes socials. Com prevenir el menor " que organitza el Centre Associat a la UNED de Vila-real (Castelló). El curs està especialment dirigit als professionals de l'educació, però també a qualsevol persona interessada en la temàtica, com a mares i pares que vulguen avançar-se als possibles problemes que generen les xarxes socials.

La matrícula és oberta a tot el públic, i els alumnes de la UNED tenen matrícula reduïda. A continuació detallem l'enllaç d'informació detallada i de matrícula on-line:
http://extension.uned.es/actividad/idactividad/7580

CURSO UNED "Seguridad y buen uso de las redes sociales. Como prevenir al menor"

Os remitimos información, que nos ha proporcionado la UNED, del curso de extensión universitaria “Seguridad y buen uso de las redes sociales. Como prevenir al menor” que organiza el Centro Asociado a la UNED de Vila-real (Castellón). El curso está especialmente dirigido a los profesionales de la educación, pero también a cualquier persona interesada en la temática, como madres y padres que quieran adelantarse a los posibles problemas que generan las redes sociales.

La matrícula es abierta a todo el público, y los alumnos de la UNED tienen matrícula reducida. A continuación detallamos el enlace donde tenéis información del curso i matrícula on-line: